Historie og baggrund

Historien om Silica Nordic tager sin begyndelse i foråret 2018. Efter mange år i keramikbranchen forfulgte Iben drømmen om at skabe sin egen virksomhed og overtog 450 kvadratmeter lager- og kontorlokaler i Gundsømagle. Det er viden, erfaring og kendskab til keramik, der danner idégrundlaget for Silica Nordic. Målsætningen er at give keramikere mulighed for at købe kvalitetsmaterialer til billige priser.

Silica Nordic skiller sig ud ved kun at handle med kvalitetsprodukter til keramik. Vores kernekompetence er ler til keramik og alle tilhørende produkter: Ler til porcelæn, stentøj og lertøj, drejeskiver og kavaletter, ovne, keramikværktøj, pensler, glasurer og begitninger og meget, meget mere.

Så hvis du har et kreativt gen og kan lide at skabe noget med dine hænder, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Er du på udkig efter materialer til dit næste keramikprojekt, så er vi leveringsdygtige, uanset om du har planer om at konstruere kopper, kander og tallerkener, en elegant vase eller en stor skulptur. Det er kun fantasien, der sætter grænser, vi har alt fra råvarer til ovne.

Erfaring og professionel vejledning

Med sine mange år i branchen har Iben oparbejdet en erfaring og et kendskab til alle kategorier inden for keramik: Derfor kan vi hos Silica Nordic give gode råd og vejledning om alt lige fra ler, produkter til glasering, værktøj og ovne.

Silica Nordic er for alle keramikere

En af grundtankerne med Silica Nordic er, at virksomheden henvender sig til alle typer af keramikere. Uanset om du er rutineret eller har keramik som hobby, så er du meget velkommen, og vi kan hjælpe med både stort og småt til keramik.

Du er naturligvis meget velkommen i vores butik, hvor du kan få en snak om alt inden for keramik. Her kan du også se vores udstilling af ovne, drejeskiver, værktøj samt ler- og glasurprøver. Vi har altid kaffe på kanden og et smil på læben.

team silica

iben markussen silica nordic 2

Iben Markussen
Direktør

Henrik Løjman

Henrik Løjmand
Salgsassistent

Poul Markussen

Poul Markussen
alt mulig mand

Stig Roger

Stig Roger Larsen
servicetekniker

lotte silica nordic 3

Lotte
Salgsassistent

laura silica nordic

Laura
Salgsassistent

Henning Silica Nordic

Henning
Lagerarbejder