Persondatapolitik

I Silica Nordic ApS har vi fokus på, at du føler dig tryg ved at handle på Silicanordic.dk. Nærværende persondatapolitik fastlægger således klare retningslinjer for Silica Nordic ApS’s måde at behandle dine personoplysninger. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Den dataansvarlige og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige på Silicanordic.dk er:

Silica Nordic ApS
CVR-nr. 39 29 94 53
Håndværkervænget 7
4000 Roskilde

kontakt@silicanordic.dk
Telefon: 92 90 40 00

Oplysninger som Silica Nordic ApS indsamler

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

• Køber en vare på vores hjemmeside Silicanordic.dk
• Tilmelder dig vores nyhedsbrev på e-mail
• Sender os en forespørgsel, giver feedback eller har anden dialog med virksomheden

Ved besøg på vores hjemmeside Silicanordic.dk indsamles og anvendes personoplysninger til følgende formål:

• Gennemførelse af ordre i vores webshop
• Tilmelding til nyhedsbrev
• Administration af brugerkonto/profil
• Deltagelse i konkurrencer eller andre events
• Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
• Oversigt over købshistorik
• Statistik
• Øvrige markedsføringstiltag

Når du handler på Silicanordic.dk

I forbindelse med dit køb på Silicanordic.dk indsamler vi persondata, som er nødvendige for os for at kunne gennemføre dit køb. Det er e-mail, navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og eventuelle kommentarer til din ordre. Vi anvender alene dine oplysninger til oprettelse og ekspedition af din ordre og til at hjælpe dig med dine henvendelser, jævnfør databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Din betaling sker via en sikker, krypteret forbindelse, der sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Silica Nordic ApS kender kun betalings-id, og det er betalingsløser (NETS) der kender dine kortinformationer.

Tilmelding til Silica Nordics nyhedsbrev

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev på e-mail indsamler vi dit navn, e-mailadresse, eventuelt telefonnummer, postnummer og produktpræferencer. Retsgrundlaget er således dit samtykke, jævnfør databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b samt markedsføringsloven § 10. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, kan du forvente at modtage 4-6 nyhedsbreve om året på e-mail.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via linket i bunden af det nyhedsbrev, som du modtager. Nyhedsbrevene indeholder tilbud, nyheder, inspiration og konkurrencer indenfor Silica Nordics samlede produktsortiment. Derudover giver du også samtykke til, at vi må sende dig serviceinformation i forbindelse med dit køb, påmindelser om forladt kurv på Silicanordic.dk, opfølgningsmails på dit køb, eller mails der indeholder produkter, du har vist interesse for.

Modtagere af personoplysninger

Tredjeparter
Silica Nordic ApS sælger, distribuerer og udlejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, medmindre lovgivningen kræver det. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Databehandlere
Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af Silica Nordic ApS anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til Silica Nordic ApS’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Silica Nordic ApS vegne, for eksempel leverandører i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, markedsføringsbureauer, udbydere af kundetilfredshedsundersøgelser, it-leverandører, samt markedsføringsplatforme som Google. Disse samarbejdspartnere behandler personoplysningerne på Silica Nordic ApS’s vegne og i overensstemmelse med Silica Nordic ApS’s instruks.

Overførsel til tredjelande

Databehandleren, Google Analytics v/Google LLC. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jævnfør EU Persondataforordningens artikel 45.
• kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Opbevaring og sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor, herunder under hensynstagne forpligtelser i for eksempel årsregnskabs-, bogførings- og forældelsesloven. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Opdatering og vedligeholdelse af personoplysninger

Silica Nordic ApS forbeholder sig ret til at kontakte dig via e-mail og telefon i forbindelse med administrationen af dine kontoforbindelser med Silica Nordic ApS. På din anmodning fjerner Silica Nordic ApS ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige oplysninger) fra Silica Nordic ApS’s database. Dette kan imidlertid medføre, at dit abonnement på e-mail ophæves, idet Silica Nordic ApS er nødt til at have en vis mængde oplysninger for at kunne oprette og administrere din konto. Silica Nordic ApS forbeholder sig retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificerbare oplysninger, eksempelvis IP-adresser med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte Silica Nordic ApS selv og Silica Nordic ApS’s brugere. Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at Silica Nordic ApS bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at skrive eller e-maile til kontakt@silicanordic.dk.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

 

Dine rettigheder, spørgsmål & klagevejledning

Dine rettigheder

Med forbehold af visse lovbestemte undtagelser har du ret til at få adgang til de personoplysninger, vi behandler og opbevarer om dig. Desuden har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen og anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Derudover har du ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af dine oplysninger, hvis det er nødvendigt.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Har du spørgsmål?

Hvis du gerne vil udøve dine rettigheder eller hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon 92 90 40 00 eller e-mail kontakt@silicanordic.dk. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Silica Nordic ApS ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på disse hjemmesider, og at Silica Nordic ApS derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider og brugen heraf. Derudover godkender Silica Nordic ApS ikke automatisk noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på disse hjemmesider.